skip to Main Content

Xavier Muñoz Soriano

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, postgraduat en advocacia penal per l’ICAB i Màster en Criminologia i Sociologia Juridicopenal per la Universitat de Barcelona.

Amb una mirada apassionada per la criminologia crítica i els drets humans, exerceix com a especialista en dret penal desde l’any 2010.

S’ha especialitzat en el litigi estratègic, acumulant experiència tant en la defensa com en l’acusació en procediments penals complexos.

Anaïs Franquesa Griso

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona. Advocada especialitzada en Dret Penal, Dret Internacional i Drets Humans.

Ha treballat des de l’inici de la seva carrera professional en la defensa d’activistes socials, la mobilització social o contra la corrupció, i ha col·laborat en diferents entitats socials. Una de les seves àrees d’especialització és la denúncia penal dels crims del franquisme, essent advocada de diferents organitzacions i administracions públiques.

Especialitzada en dret a l’honor, llibertat d’informació i llibertat d’expressió, ha representat diferents personalitats públiques en procediments civils de protecció del dret a l’honor.

Andrés García Berrio

Llicenciat en Dret per la Universitat Carlos III de Madrid i Màster en Criminologia i Sociologia Juridicopenal per la Universitat de Barcelona. Advocat especialitzat en Dret Penal i Drets Humans.

Ha defensat a activistes socials. Advocat d’assumptes cannàbics i ha participat en la defensa de persones acusades d’organització, grup criminal o associació il·lícita.

Especialitzat en la defensa de drets en privació de llibertat així com en racisme i migracions. Ha adquirit molta experiència en comunicació relacionada amb procediments judicials.

Sònia Olivella Saludes

Graduada en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Màster de l’Advocacia a la Universitat Oberta de Catalunya.

Ha realitzat pràctiques al Tribunal Penal Internacional a l’Haia i té formació en dret penal internacional i justícia transicional. Ha participat en la denúncia de crims del franquisme.

Advocada especialitzada en Dret Penal, Drets Humans i Dret del Cànnabis. Ha defensat a consumidors de cànnabis i és especialitzada en assumptes relacionats amb les associacions de consumidors.

Marta Bolinches i Chordá

Graduada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona. Màster de l’Advocacia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Advocada especialitzada en Dret Penal i Drets Humans.

Ha participat en la defensa d’activistes socials i s’ha anat especialitzant en la defensa del dret a l’habitatge.

Té experiència en la Jurisdicció de menors. Experiència en formació i assessorament en drets humans, especialment en desigualtat de gènere, privació de llibertat i dret de reunió i manifestació.

Laura Medina Ferreras

Graduada en Dret per la Universitat de Barcelona. Màster de l’Advocacia a la Universitat de Barcelona. Màster en Ciutadania i Drets Humans: Ètica i Política (especialitat en Societat Civil i Institucions Polítiques) a la Universitat de Barcelona.

Advocada especialitzada en Dret Penal i Drets Humans. Ha treballat en procediments en defensa d’activistes i relatius al dret a l’honor i la llibertat d’expressió.

Experiència en formació i assessorament en drets humans, especialment en el dret de reunió i manifestació.

Back To Top