skip to Main Content

El titular del web www.baulaadvocacia.cat (el “Web”) és BAULA ADVOCACIA, les dades d’identificació de la qual són les següents:

 • Domicili social: c/ Pau claris 144, 2, 08009, Barcelona
 • Telèfon: (+34) 932076813
 • Email: info@advocaciabaula.cat

L’accés, navegació i ús del Web www.baulaadvocacia.cat suposa el coneixement i acceptació per part de la persona usuària tant de les condicions d’utilització que s’estableixin a continuació com de les condicions particulars que puguin ser establertes per quelcom servei específic.

Galetes

Si deixeu un comentari a la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Condicions d’ús

 • Accés
  L’accés a aquest Web és gratuït. L’accés i ús del Web per la persona usuària comporta l’acceptació de l’Avís Legal, així com de la Política de Privacitat i de Cookies del Web. La persona usuària ha de llegir atentament l’Avís Legal i la Política de Privacitat i de Cookies quan es proposi utilitzar el Web, ja que aquestes podran ser adaptades i/o modificades en qualsevol moment. Si no les accepta, li preguem que s’abstingui d’utilitzar el Web i el seu contingut.La persona Usuària garanteix l’autenticitat i veracitat de les dades que comuniqui a BAULA ADVOCACIA al emplenar el formulari per al registre o accés a determinats serveis oferts a través del Web. La persona usuària es compromet i responsabilitza a mantenir tota la informació facilitada de manera que respongui, a cada moment, a la seva situació real.

 

 • Exclusió de Responsabilitat
  BAULA ADVOCACIA realitza els màxims esforços per evitar qualsevol errada en els continguts que puguin aparèixer en aquest Web. Tot i això BAULA ADVOCACIA no garanteix l’exactitud ni la posada al dia de la informació que es pugui obtenir del mateix que no siguin d’elaboració pròpia. D’aquesta manera BAULA ADVOCACIA no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús per tercers del contingut d’aquest lloc.BAULA ADVOCACIA vetllarà perquè el Web no pateixi interrupcions, però no pot garantir l’absència d’errades tecnològiques, ni la permanent disponibilitat del mateix i dels serveis continguts en ell i, en conseqüència, no assumeix responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin generar-la per la falta de disponibilitat i per les errades a l’accés ocasionades per desconnexions, avaries, sobrecàrregues o caigudes de la xarxa no imputables a BAULA ADVOCACIA.Aquest Web inclou, dins dels seus continguts, enllaços amb llocs web que són propietat i/o són gestionats per tercers. Aquest Web no assumeix cap responsabilitat derivada de l’existència d’enllaços entre els continguts d’aquest lloc i continguts situats fora del mateix o de qualsevol altra menció de continguts externs a aquest lloc.

 

 • Propietat Intel·lectual
  Aquest Web i els elements que el componen (codi font, texts, imatges, logotips i altres signes distintius) i els seus continguts, estan protegits per la Llei de Propietat Intel·lectual, no podent ser objecte d’explotació, reproducció, distribució, modificació, difusió o transformació no autoritzada expressament.BAULA ADVOCACIA és titular dels drets de propietat intel·lectual d’aquest Web, així com del seu contingut, tret que s’indiqui expressament el contrari.Quan les persones visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de la persona usuària del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.BAULA ADVOCACIA prohibeix expressament la realització de “framings” o la utilització per part de tercers o quelcom altres mecanismes que alterin el disseny, configuració original o continguts del seu Web.La utilització no autoritzada dels Continguts, així com els perjudicis ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial de BAULA ADVOCACIA poden donar lloc a l’exercici de les accions que legalment li corresponguin, i a les responsabilitats que, si escau, es derivin d’aquests.

 

 • Normes de comportament
  El Web de BAULA ADVOCACIA és un espai de llibertat on la persona usuària podrà opinar lliurement en els espais que així ho permetin sempre i quan els missatges no continguin:· Dades personals de tercers (informació personal, adreces, telèfon, mails…)

  • Continguts racistes, sexistes, masclistes o homòfobs.
  • Continguts que defensin l’actuació o ideals de qualsevol tipus de grup o organització terrorista.
  • I, a grans trets, qualsevol contingut que contravingui la Llei vigent.

  Qualsevol missatge d’aquest tipus serà eliminat i si BAULA ADVOCACIA ho creu convenient emprendrà accions legals contra els seus autors.

Back To Top