skip to Main Content

A Baula Advocacia treballem en el marc d’un assessorament integral en relació al cànnabis.

Estem especialitzades en delictes contra la salut pública, oferint defensa legal tant per a persones consumidores com associacions de cànnabis, de la mateixa manera que treballem en la defensa i assessorament del moviment social cannàbic. Oferim un servei d’assistència jurídica durant les 24 hores per poder garantir la millor defensa jurídica des del primer moment de la detenció a comissaria fins a la finalització del procés.

Actualment les persones consumidores conscients i responsables de cànnabis tenen una situació d’absoluta inseguretat jurídica. La manca de regulació fa que persones que cultiven pel seu propi consum no estiguin tranquil·les mentre ho fan. Més del 50% de les persones multades per la llei Mordassa ho són per consumir o dur cànnabis a sobre. Les associacions d’autoconsum es troben, -després d’una llei catalana suspesa pel Tribunal Constitucional i interpretacions judicials favorables durant anys-, en un marc legal cada vegada més reduït i incert.

El nostre treball de defensa en assumptes cannàbics s’emmarca en la necessitat de generar polítiques públiques de regulació responsable, seguint el camí iniciat per altres països.

Back To Top